Varje månad, ibland varje vecka, så tar vi på COT nya produkter. Detta görs med ren nyfikenhet, egen erfarenhet och med MYCKET hjälp av våra kunder och leverantörer. På mina kundmöten brukar jag säga att ”Vi bygger sortimentet tillsammans med våra kunder” och detta är inte bara något tjusigt jag har hittat på utan under mina två år på COT så har det verkligen varit så. Jag tror och hoppas att vi fortsatt kommer att ha lika fin relation och diskussion tillsammans.

Hur ska vi få ut informationen till säljare som kund att vi tagit in en ny produkt? Detta brev är såklart ett av sätten men på sikt kommer denna information att vara synlig på ett smart och iögonfallande vis direkt i COT-portalen.

Nya produkter och lite information om dem kommer här:


Formskruv 6x90mm. En smidig skruv som har funnits på markanden ett tag. Lyser med sin orangea skalle och är enkel att hitta i formen. Vi har lyckats få till ett bra inköp av denna som vi gärna delar med oss av.
Följ länken för att komma till produkten:

Bandad skivskruv GTX MBS 4,2x30mm. En ännu bättre bandad skruv för hårda skivor. Klarar även stål upp till 5mm – ensam på marknaden just nu med det i det bandade segmentet.

Följ länken för att komma till produkten:

Spikpistol för isolering med tillhörande .  Skjuta fast grundisolering/betongisolering? Ja varför inte –  med denna smidiga lösning går det undan.

Följ länken för att komma till produkten:

Skärskyddshanske Cut Thin C. Vi har hittat en skärskyddshandske som känns som en helt vanlig smidig montagehandske men med en avsevärt högre livslängd. Jag skulle våga säga att pris per livslängd är högre än den sedvanliga montagehandsken här.

Följ länken för att komma till produkten:

Inredningsskruv 4x28mm VIT. Inredningsskruven är framtagen för att sammanfoga skivor/skåpstommar med varandra. De extra gängorna drar ihop godset ordentligt och längden är optimal för att inte gå igenom skivorna. Kommer både med vit och silvrig skalle.

Följ länken för att komma till produkten: