Nyheter

Jonas har ordet 2024-04-19
Tertial 1 av 2024 har snart sprungit förbi oss och trots rådande marknad känns det kul att ta oss an resterande del av året med en tillväxt om drygt 10% i ryggen i jämförelsevis med samma period 2023. Det känns även extra kul att vi i veckan fick vår första leverans av arbetskläder i vårt egenutvecklade varumärke CONFIDI som nu står redo för lansering. Vi har investerat rätt många miljoner på utveckling och inköp och tror stenhårt på att det är rätt väg för oss på COT Sverige i målet om att så väl underlätta som effektivera våra kunders vardag. Genom vidareutveckling av vår kundportal med flertalet funktioner och nyttjande av befintligt lager & logistik blir ett ytterligare affärsben ett sätt att bredda portföljen med våra kunder och på så vis bibehålla en marknadsmässigt stark prisbild med bibehållen servicegrad.
Läs mer

Fler artiklar

Image
Jonas har ordet 2024-02-20
Snö och slask är snart ett minne blott och vår ökning om 25% i januari i jämförelse med i fjol känns lika positiv som den sol och värme som står runt hörnet. Jag får dagligen ta del av många hoppfulla kunders historier och så lika projekt inför 2024 och jag spår, trots en tuffare marknad ett väldigt ljust 2024 tillsammans med våra kunder, leverantörer, partners och mina kollegor.
Läs mer
Image
Jonas har ordet 2023-12-13
COT växer vidare och vi ökar säljkåren med två härliga själar! I början på månaden startade Patrick Gyllenbielke hos oss och om två månader är dags för herre nummer två att sparka i gång. Vem det är? Det får jag lov att återkomma om i slutet av februari.
Läs mer
Image
Jonas har ordet 2023-10-06
STORT TACK till alla fantastiska kunder som tar sig tiden att bokstavligen ringa för att visa sin uppskattning för mina kollegor och deras arbete. Den senaste månaden har jag fått tio samtal från olika kunder som bland annat tackar för våra leveranser och det mottagande de fått. Det är alltid kul när vi lyckas överleverera men när till och med jag blir förvånad kan jag inte annat än känna mig stolt och tacka för det engagemang som mina kollegor visar; Dag ut och dag in.
Läs mer
Image
Produktnytt med Dennis 2023-08-04
Ännu fler månader, veckor där vi på COT har tagit in nya produkter. Detta görs med ren nyfikenhet, egen erfarenhet och med MYCKET hjälp av våra kunder och leverantörer.
Läs mer
Image
Jonas har ordet 2023-08-14
Årets träningsutmaning för alla anställda på COT tog slut sista juni och gemensamt uppnådde vi per dag drygt 90 minuter fysisk aktivitet i snitt per anställd under totalt 150 dagar. Bedriften innebär en weekendresa (Destination Unknown) samt att mina kära kollegor kan checka av den andra ”långa” utmaningen de givits två år i rad. Med andra ord har det nu blivit en tradition som jag utan att blinka kan utlova kommer fortskrida i många år framöver. Utöver att det blir en ”snackis” sinsemellan så kan jag konstatera att så väl jag som mina kollegor mår desto bättre så väl fysiskt som psykiskt. TACK för ert engagemang och er uppfriskande inställning – Ni ger mig energi!
Läs mer
Image
Jonas har ordet 2023-06-05
100 000 steg räckte tydligen inte för min kära kollega Fredrik Holmberg. När vi i maj månad skulle förändra fjolårets galenskapsidé till en galenskapstradition så nöjde sig inte Fredrik med förra årets bedrift utan avrundade dagen med 123 000 steg. Jag har hört många kvalificerade (samt mindre kvalificerade 😊) killgissningar på hur lång tid det tar och svaret lyder: från 03:00-22:30. Givetvis tog Fredrik en tre timmar lång promenad, dagen efter. I livet som chaufför är dessa steg givetvis en självklarhet – fråga Fred Flinta.
Läs mer
Image
Produktnytt med Dennis 2023-05-23
Varje månad, ibland varje vecka, så tar vi på COT nya produkter. Detta görs med ren nyfikenhet, egen erfarenhet och med MYCKET hjälp av våra kunder och leverantörer.
Läs mer
Image
Jonas har ordet 2023-04-03
65 miljoner i omsättning var målet inför 2022 och med facit i hand landade vi på 67,7 Mkr vilket innebär en tillväxt om 60% jämfört med 2021. Med det sagt vill jag rikta ett stort TACK till mina fantastiska kollegor som med ett otroligt driv och engagemang gör det möjligt för oss att ”ta mark” i en osäker tid.
Läs mer
Image
Jonas har ordet 2023-02-01
Tack för era svar i vår kundersökning! Allt från faktura- och webshopsdesign sant högst relevanta hållbarhetsförslag till unika produktfrågor har vi tagit del av och även kunnat ta action på direkt. Vi har läst igenom och även arbetat brett inom organisationen med era svar.
Läs mer

Prenumenera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din Email nedan och prenumenera på vårt nyhetsbrev för att följa COT Sveriges resa.