COT växer vidare och vi ökar säljkåren med två härliga själar! I början på månaden startade Patrick Gyllenbielke hos oss och om två månader är dags för herre nummer två att sparka i gång. Vem det är? Det får jag lov att återkomma om i slutet av februari.

Siktet står inställt 100 Mkr+ under 2024. 2023 kommer att resultera i dryga 70 Mkr och jag ser fram emot alla roliga utmaningar, hinder och motgångar som behöver lösas i vår planerade tillväxt om dryga 40%. Med 1 problem kommer det 1000 lösningar!

Hjärnfondens insamling är påbörjad efter ett fint initiativ av mina kära kollegor André & Dennis. Vill ni vara med och bidra finns det mer information på vår Instagram (@cotsverige) eller för den skull via tidigare inlägg på min Linkedinprofil. 

COT-portalen har adderats med funktioner som favoritlistor samt ekonomi för en än mer användarvänlig och lätthanterlig upplevelse. Önskar ni hjälp med favoritlistor så får ni mer än gärna kontakta mig eller mina kära kollegor för diverse frågor. Alternativt loggar ni som har möjlighet in och klickar på ”hjärtat” på en produkt och följer stegen som *poppar upp*.

Antalet nya artiklar har även utökats drastiskt och under Q1 lanserar nya startsidan med direktlänk in till just nya artiklar samt för den skull även kampanjprodukter.

Hatten av till min kära vän och kollega Zachary Joy som i november månad genomförde sin största träningsutmaning någonsin. Innan anmälan hade han som längst sprungit 21 km men kan nu mer titulera sig som en ultralöpare efter att genomför Kullamannen och 100 km terränglöpning nattetid. Jag själv gav mig på 100 miles (161 km) men kastade tyvärr in handduken redan halvvägs. Nya utmaningar väntar och för den som mot förmodan är sugen på att hänga med oss på nästa utmaning väntar ett Backyard Ultra i Täby 19 april. Den numer traditionsenliga 100 000-stegsdagen lär vi även göra under maj månad. Hör av er! Det blir kul. Typ.

Rekommenderar starkt att testa att fasta i 72 timmar. Idag klockan 13:00 får jag äntligen äta igen sedan i söndags 13:00 – både intressant att undersöka hur kropp & knopp reagerar men framförallt: Det ska bli jävligt gott med mat 😊

Jag vill rikta ett stort tack till alla våra leverantörer, kunder och mina fantastiska medarbetare som bidrar till att jag börjar varje dag med ett leende på läpparna.

God jul & gott nytt år!

 

Dagens aforism: The man who thinks he knows everything will never learn anything new.

Resan är fortfarande bara påbörjad.