Tack för era svar i vår kundersökning! Allt från faktura- och webshopsdesign sant högst relevanta hållbarhetsförslag till unika produktfrågor har vi tagit del av och även kunnat ta action på direkt. Vi har läst igenom och även arbetat brett inom organisationen med era svar.

Nya funktioner i vår portal implementeras löpande och har ni inte redan sett det så finns det nu en möjlighet att addera era egna verktyg eller för den skull andras verktyg i vår polisanmälaningsfunktion där vi hanterar allt vad heter huvudvärk när det kommer till de inbrott som tyvärr är vanliga i vår bransch. Inom den närmaste månaden kommer det även finnas en ekonomiflik för portaladministratörer där ni så väl kan se era fakturor men även följa inbetalningar real time för en tydlig och transparent hantering.

Cykelbuden är i gång och ett hundratals leveranser har vi redan hunnit med innanför tullarna. Otroligt roligt att se hur positiv responsen varit hos väl våra kunder men även våra kunders kunder. Inom de närmaste två månader väntas även tre av våra första el-bilar att levereras som är ett av många steg i vårt bidrag till den tidigare nämnda färdplanen för bygg- och anläggningssektorns mot ett fossilfritt byggande 2045. Under tidig vår startar vi även ett pilotprojekt med ett par kunder med så den så kallade ”Miljölådan” vilket innebär att leveranser och returer sker i kraftigt emballage. Vi räknar med att en miljölåda ska tåla minst ett par hundra transporter och användas i så stor utsträckning som möjligt. Blir tufft att få plats med bomliftarna om man säger så.

Vi har några andra bilar som står runt hörnet för leverans. Vi utökar flottan med en så kallad ”skåpcrafter” med bakgavellyft för smidiga transporter samt att vi i veckan äntligen får vår egen 3-axlade kranbil levererad till Vallentuna. Bakom ratten har vi vår nyanställda Nicklas Heneskär som sedan början av december kört en av våra crafters för att lära känna våra system och än mer viktigt: våra kunder. Håll utkik efter ett stort smile – ”stora kärran” kommer att rattas med kärlek 😊

En prisjustering sker från och med 1 februari. Vissa produkter höjs medan vissa även sänks. Höjningar på grund av tyvärr uttjatade samhällsanledningar (däribland den svaga svenska kronan) och sänkningar på grund av förbättrade inköp och i synnerhet förädlade processer så väl fysiskt som digitalt som möjliggör effektivare arbetsprocesser för oss på COT.

Jag är medveten om att våra produkter tjänster ”bara” utgör cirka 3-5% av er faktiska omsättning men jag vill poängtera att det är 100% av vår. Vi utmanar ständigt status quo och vill skapa en produkt & tjänst som ger byggbranschen en möjlighet att förändras. Fokuset vi ständigt arbetar efter när det kommer till våra tjänster gentemot våra kunder lyder: ”Det ska bara funka”.

Dagens aforism: Where focus goes energy flows

Resan är fortfarande bara påbörjad.