Blickar jag tillbaka på året eller till och med halvåret har det varit en minst sagt händelserik period. Minst en ny medlem i COT-familjen varje månad samt hundratals nya, fantastiska kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Samhället går mot en mer delad ekonomi och det gör även vi. Med vår hybrida affärsidé uppbyggd av en nyanserad och transparent uthyrningsverksamhet parallellt med expertisförsäljning av infästning och förbrukning vill vi bidra till tid- och kostnadseffektiva arbetsplatser från så väl beställningar och leveranser till löpande rapportering med tydliga fakturor och löpande statistik. Detta bör vara en självklarhet men har tyvärr alltid varit raka motsatsen i vår bransch. Det läggs alldeles för många timmar hos våra entreprenörer på att kontrollera och korrigera redan avtalade överenskommelser, löften och priser.

När jag skriver detta så inser jag även att min pizza igår inte tog 10-15 minuter innan den var redo att hämtas utan den stod snarare utanför min dörr på samma tid. Kostnadsfritt. Det spelar ingen roll i vilken marknad vi opererar i; Beställningar och betalningar digitaliseras och en snabb, smidig och personlig leverans blir allt viktigare för varje vecka, månad eller år som går. COT Sverige känner att vi gör skillnad redan idag men det är en nervkittlande tanke som kryper genom kroppen när jag tänker på var vi står om tre år.

Jag känner en väldig stolthet och en tacksamhet till mina medarbetare (läs: vänner) som med sin entusiasm och vilja att lyckas och förädlas gör denna expansiva utveckling möjlig men i synnerhet även bidrar till en Jonas med ett konstant leende på läpparna.

Resan har bara börjat.